ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب میجوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرفهای تکنفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم میکنیم.
2. گر بخواهیم داخل قالبهای تکنفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم میکنیم.
3. ابتدا ماهیها را با ادویه مرغ و ماهی طعمدار کرده کمی آرد روی آن میپاشیم و با کره آرام سرخ میکنیم.
4. درنهایت خامه، پودرسیر و پودرگردو را روی ماهی داخل تابه میریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکههای ماهی را روی آن سرو میکنیم.
منبع : ahleiran.ir