panke

panke

panke

panke

کته تره با ماهی تیلاپیا

ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف‌های تک‌نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

برترین مجله اینترنتی ایران
مجله زندگی ایده آل:
سفره نوروزی به سبک شما

مواد لازم:
  •   برنج: سه پیمانه معادل 600 گرم
  •   تره: 500 گرم
  •   قرص استاک گوشت: یک عدد
  •   کره: 50 گرم
  •   ماهی تیلاپیا: یک کیلو
  •   کره برای سرخ کردن: به‌میزان لازم
  •   ادویه مخصوص مرغ و ماهی: یک قاشق غذاخوری
  •   آرد سفید: به میزان لازم
  •   خامه: 250 گرم
  •   پودرسیر: نصف قاشق چای‌خوری
  •   پودرگردو: به میزان دلخواه

روش تهیه:
1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهارونیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف‌های تک‌نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

2. گر بخواهیم داخل قالب‌های تک‌نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم.

3. ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم‌دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم.

4. درنهایت خامه، پودرسیر  و پودرگردو را روی ماهی داخل تابه می‌ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم.


منبع : ahleiran.ir


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.